obey-robots.txt
Navigatie
» Start S et A
» Sagitta et Arcus
» Handboog Forum
» AVG & privacy
» Start-Plaats: Boog Schieten
» Fotogalerij
» Weblinks
» Downloads
» Artikelen
» Nieuws CategorieŽn
» Email adressen
» Event Calendar
» 3DRondes
» Contact
» Zoeken
Gebruikers Online
» Gasten online: 1

» Leden online: 0

» Totaal aantal leden: 106
» Nieuwste lid: ddejong
Laatst geziene leden
» Michieldeleeuw 1 dag
BoogSchieten Start Pages
Ad-Vertise.nl hoe werkt het? Registreer, selecteer "Advertenties Nederland" en maak een eigen tekst advertentie. Kies een ad formaat, pas de kleuren aan en plaats html code op je eigen website. Nu worden jouw advertenties vertoont op alle deelnemende websites die ůůk voor Advertenties Nederland hebben gekozen. Bekijk advertentie formaten.
Sponsoren
Archery Centre
Explano
Wessels Reclame
V-Archery
Dakota Bogensport
Niekolaas_aanhangers
Sportpenningmeester van het Jaar 2015
HandboogSportWie aan een sportvereniging denkt, ziet waarschijnlijk een veld voor zich met sportende mensen. Niet direct denkende aan het werk dat achter de schermen wordt verricht om de club draaiende te houden. De penningmeester is als financieel bestuurslid de hoeksteen van de vereniging. Veel clubs zitten vol met mooie verhalen over hun penningmeester.

De Penningmeester van het Jaar wint âā¬2.500,- voor de clubkas, ook zijn er prijzen te winnen zoals een clubfeest en een kassasysteem. âĨDe campagne loopt dit jaar van 2 februari t/m 26 april.
‘Soms zeg ik wel eens dat ze wat rustiger aan moet doen als ze weer een nieuwe taak oppakt’, vertelt één van de mensen die vorig jaar hun penningmeester nomineerde voor de ‘Penningmeester van het Jaar’ verkiezing. Een trend in de verenigingswereld is dat de penningmeester tegenwoordig meer doet dan alleen de financiën. Zo worden sponsoren binnengehaald, websites onderhouden en toernooien georganiseerd door de persoon die ooit alleen het geld beheerde.
Toch is het kloppend krijgen van de begroting nog steeds de hoofdtaak. Zo is financiële kennis vereist als je het penningmeesterschap aanvaardt. Een bestuurslid van een club zegt dan ook: ‘Onze penningmeester heeft zijn nek uitgestoken om de zaalhuur niet in één jaar enorm te laten stijgen. De gemeente heeft door zijn argumenten besloten om dit nu gefaseerd te doen. Ook andere clubs die de zaal gebruiken als accommodatie hebben hier nu profijt van.’
Na deze en nog veel meer verhalen is het duidelijk. De penningmeester doet onmisbaar werk voor zijn of haar club. Dit gebeurt vaak op de achtergrond. Penningmeester van het Jaar zorgt ervoor dat deze persoon in het zonnetje gezet kan worden en wordt bedankt voor zijn/haar inzet.
Penningmeester van het Jaar wordt dit jaar voor de vijfde keer georganiseerd. Kijk voor meer informatie op www.penningmeestervanhetjaar.nl en/of bedank hier op speciale wijze jouw penningmeester door hem te nomineren voor Penningmeester van het Jaar 2015.
Nomineer jouw penningmeester!


Bron: NHB
» Samick op 24 feb 2015, 15:00
Reacties
Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Reactie plaatsen
Logt u a.u.b. in om een reactie te plaatsen.
Waardering
Waardering is alleen beschikbaar voor leden.

Logt u a.u.b. in om te stemmen.of registreer om te stemmen.

Er zijn nog geen waarderingen gegeven.
Contact Sagitta et Arcus:
A. Smit06-40211190
D. Brink06-14954075
sagittaetarcus@hotmail.com
Inloggen / Registreren
Gebruikersnaam

WachtwoordNog geen lid?

» Registreer «
Als geregistreerd lid kunt u reageren en alle extra functies gebruiken.

Wachtwoord vergeten?
Verzoek nieuw wachtwoord.
Shoutbox
U moet ingelogd zijn om een bericht te plaatsen.

14 juni 2018, 11:38
Er worden vrijwilligers gezocht voor het onderhoud van de 3d baan. Dit ter voorkoming dat het steeds weer dezelfde mensen zijn die dit onderhoud al doen.

14 juni 2018, 11:33
Datum 2e masterclass training is vastgesteld op zaterdag 7 juli.

30 april 2018, 09:10
Datum 1e masterclass training vastgesteld op 26 mei.

26 april 2018, 21:53
Pit JŲcker (Dakota Bogensport) komt 4 masterclasses geven voor wedstrijdschutters
. Info bij Arnold of Don.

23 april 2018, 13:26
Er blijkt geen belangstelling voor binnen trainen op dinsdag- of woensdagmiddag. We houden het komende winter weer bij alleen zaterdagen. Maar eerst lekker lang outdoor! Smile