obey-robots.txt
Navigatie
» Start S et A
» Sagitta et Arcus
» Handboog Forum
» AVG & privacy
» Start-Plaats: Boog Schieten
» Fotogalerij
» Weblinks
» Downloads
» Artikelen
» Nieuws CategorieŽn
» Email adressen
» Event Calendar
» 3DRondes
» Contact
» Zoeken
Gebruikers Online
» Gasten online: 1

» Leden online: 0

» Totaal aantal leden: 106
» Nieuwste lid: ddejong
Laatst geziene leden
» Janique17:32:16
BoogSchieten Start Pages
Ad-Vertise.nl hoe werkt het? Registreer, selecteer "Advertenties Nederland" en maak een eigen tekst advertentie. Kies een ad formaat, pas de kleuren aan en plaats html code op je eigen website. Nu worden jouw advertenties vertoont op alle deelnemende websites die ůůk voor Advertenties Nederland hebben gekozen. Bekijk advertentie formaten.
Sponsoren
Archery Centre
Explano
Wessels Reclame
V-Archery
Dakota Bogensport
Niekolaas_aanhangers
Maurice Wolters nieuwe breedtesport manager NHB
HandboogSportMet ingang van 1 januari a.s. is Maurice Wolters (55) in dienst als Manager Breedtesport van de Nederlandse Handboog Bond (NHB).
Maurice woont in Dordrecht en heeft een ruime ervaring in de (breedte)sport met o.a.  15 jaar dienstverband bij NOC*NSF (1989 – 2005). Hij kent het reilen en zeilen van sportbonden door o.m. zijn werkzaamheden bij NOC*NSF, diverse vrijwillige (bestuurs-)functies, maar ook als projectleider/manager/adviseur vanaf 2005 bij diverse sportbonden (judo, taekwondo, badminton, klim- en bergsport, squash, roeien, tafeltennis, schermen). Huidige nevenfunctie van Maurice is o.m. lid van het Dagelijks Bestuur van de Sportraad gemeente Dordrecht en beoordelaar Topcoach 5 opleiding SBN.
Naast zijn werk is Maurice Wolters een gepassioneerd sporter. Squash was zijn hoofdsport (nationale subtop) met in zijn seniordagen o.a. nationale titels als NK Master 35+, 45+. In het verleden was Maurice Wolters o.a. trainer/coach van een ere- en eerste divisie squashteam. Nu is fietsen zijn passie, vooral heuvelop. In 2005 en 2006 voltooide hij de 100colstocht dwars door Frankrijk.
Maurice Wolters ziet uit naar zijn nieuwe job bij NHB. “Er ligt een (zeer) ambitieus en gedragen Meerjarenbeleidsplan 2012-2016 Samen, Sterk, Groei 2013-2016. Samen met het bestuur, bondsbureau en de (vele) vrijwilligers” geeft dit plan een goede sturing en kansen om gezamenlijk verder te groeien en te professionaliseren, maar zijn inziens wel door focus aan te brengen.
Topsport kan niet zonder breedtesport, en andersom. Ik kijk er naar uit om samen verder te bouwen aan een stabiele ‘piramide structuur’ van de handboogsport in Nederland met voldoende en goed gekwalificeerd kader. Een luisterend oor bij het fundament van deze piramide, de sporters en verenigingen, regio’s en rayons is zeker onderdeel van mijn activiteiten bij de NHB. Ik kijk uit naar de samenwerking met de vele vrijwilligers in de handboogsport (regio’s, rayons, commissies), met de medewerkers op het bureau en met technisch directeur Ralf van der Rijst en Algemeen directeur Paul ten Hag.”
De Nederlandse Handboog Bond is verheugd dat Maurice Wolters het Bondsbureau komt versterken.
Algemeen Directeur Paul ten Hag: “De NHB is blij dat op zo’n korte termijn een nieuwe manager breedtesport is gevonden, waarmee samen de visie en strategie in het meerjarenbeleidspan 2012 – 2016 verder vorm wordt gegeven.” Maurice Wolters volgt de eerste weken een introductie- en kennismakingsprogramma om de handboogbond goed te leren kennen. Maurice Wolters werkt op maandag, dinsdagochtend, woensdagmiddag, en donderdag voor de NHB.


Bron: NHB
» Samick op 13 jan 2014, 21:00
Reacties
Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Reactie plaatsen
Logt u a.u.b. in om een reactie te plaatsen.
Waardering
Waardering is alleen beschikbaar voor leden.

Logt u a.u.b. in om te stemmen.of registreer om te stemmen.

Er zijn nog geen waarderingen gegeven.
Contact Sagitta et Arcus:
A. Smit06-40211190
D. Brink06-14954075
sagittaetarcus@hotmail.com
Inloggen / Registreren
Gebruikersnaam

WachtwoordNog geen lid?

» Registreer «
Als geregistreerd lid kunt u reageren en alle extra functies gebruiken.

Wachtwoord vergeten?
Verzoek nieuw wachtwoord.
Shoutbox
U moet ingelogd zijn om een bericht te plaatsen.

14 juni 2018, 11:38
Er worden vrijwilligers gezocht voor het onderhoud van de 3d baan. Dit ter voorkoming dat het steeds weer dezelfde mensen zijn die dit onderhoud al doen.

14 juni 2018, 11:33
Datum 2e masterclass training is vastgesteld op zaterdag 7 juli.

30 april 2018, 09:10
Datum 1e masterclass training vastgesteld op 26 mei.

26 april 2018, 21:53
Pit JŲcker (Dakota Bogensport) komt 4 masterclasses geven voor wedstrijdschutters
. Info bij Arnold of Don.

23 april 2018, 13:26
Er blijkt geen belangstelling voor binnen trainen op dinsdag- of woensdagmiddag. We houden het komende winter weer bij alleen zaterdagen. Maar eerst lekker lang outdoor! Smile