obey-robots.txt
Navigatie
» Start S et A
» Sagitta et Arcus
» Handboog Forum
» AVG & privacy
» Start-Plaats: Boog Schieten
» Fotogalerij
» Weblinks
» Downloads
» Artikelen
» Nieuws CategorieŽn
» Email adressen
» Event Calendar
» 3DRondes
» Contact
» Zoeken
Gebruikers Online
» Gasten online: 1

» Leden online: 0

» Totaal aantal leden: 106
» Nieuwste lid: ddejong
Laatst geziene leden
» Janique17:31:03
BoogSchieten Start Pages
Ad-Vertise.nl hoe werkt het? Registreer, selecteer "Advertenties Nederland" en maak een eigen tekst advertentie. Kies een ad formaat, pas de kleuren aan en plaats html code op je eigen website. Nu worden jouw advertenties vertoont op alle deelnemende websites die ůůk voor Advertenties Nederland hebben gekozen. Bekijk advertentie formaten.
Sponsoren
Archery Centre
Explano
Wessels Reclame
V-Archery
Dakota Bogensport
Niekolaas_aanhangers
Nationale Sportweek 2014
HandboogSportDe handboogsport zit in de lift, voor het tweede achtereenvolgende jaar stijgt ons ledental!

Van 19 t/m 26 april 2014 wordt vanuit NOC*NSF de 11e Nationale Sportweek georganiseerd. Deze week biedt een unieke mogelijkheid om je eigen vereniging (weer) te promoten; door het organiseren van een open dag, een klein evenement of anders kunnen veel mensen kennis maken met de handboogsport. De Nationale Sportweek is voor deelnemers van alle leeftijden, sporters, niet-sporters. Laat deze kans niet onbenut!

Voor verenigingen is deelname aan de Nationale Sportweek een meerwaarde voor het werven en behouden van leden en/of vrijwilligers. Door beginnende sporters op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met de handboogsport, wordt het beoefenen van een nieuwe sport makkelijker gemaakt. 
Op de openingsdag 18 april, proberen we mee te liften in de landelijk aandacht die de Nationale Sportweek mobiliseert in Roermond. In samenwerking met Victor van Hooijdonk (coordinator Roermond), bestuur van Rayon 4 en andere vrijwilligers worden die dag diverse clinics, demo’s (met inzet van topsporters/talenten) aangeboden. In navolging wordt in de week erna Start Handboog aangeboden, o.m.  aan geïnteresseerden op de openingsdag, maar ook via andere wervingsacties. Vanuit Roermond proberen we de handboogsport verdere landelijke bekendheid te geven.
Wat betreft de lokale bekendheid zijn jullie als vereniging aan zet. Ter ondersteuning heeft de NHB gratis promotiemateriaal voor je klaarliggen als je besluit deel te nemen aan de Nationale Sportweek. Zo kun je gebruikmaken van NHB folders over de handboogsport die uitgedeeld kunnen worden. Als follow up op de kennismaking tijdens de Nationale Sportweek ligt het pakket Start Handboogsport voor je klaar. De Start Handboogflyer (100 stuks A5 formaat) en posters 10 stuks (A3 formaat) kun je bijvoorbeeld specifiek op verenigingsnaam laten zetten. Ook indien de vereniging dat wenst kan het Start Handboogsport(8 lessen incl. diploma), ipv de 69 euro tegen een speciale Nationale Sportweek actieprijs aanbieden! Ook dat is op de flyer/poster evt. aan te brengen.
Tijdens de Nationale Sportweek wordt via verschillende mediakanalen aandacht besteed aan de Sportweek. Ook kun je via de site diverse ondersteunend communicatiemateriaal gebruiken. Geef je op via www.nationalesportweek.nl.
Wil je ondersteunend NHB materiaal stuur voor 31 maart je aanvraag naar:

NHB folders/flyers: angelique.verwey@handboogsport ovv het aantal dat je wilt hebben;
Start Handboogsport flyers en/of het pakket: petra@handboogsport.nl , je kunt zelf bepalen hoe je de opmaak wilt hebben (clublogo, adres, evt. actieprijs, zie voorbeeld);
Stem met je Rayonbestuur af welk (overig) materiaal/ondersteuning je nodig hebt. Contactpersonen zijn:

Rayon 1: Carel Deden (carel.deden@gmail.com)
Rayon 2: Renee Stevens (renstev1954@gmail.com)
Rayon 3: Felix Versteeg (felixversteeg@home.nl) 
Rayon 4: Louis Sanders of Cecile Dohmen (admisan@home.nl  of cecile.dohmen@ziggo.nl)
 Succes met het de acties/opendagen en andere acties. Graag horen we na de NSW hoe de acties zijn verlopen. Stuur een kort verslag in evt vergezeld van foto’s naar angelique.verwey@handboogsport.nl. Samen, Sterk, Groei 2016!!


Bron: NHB
» Samick op 10 mrt 2014, 16:00
Reacties
Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Reactie plaatsen
Logt u a.u.b. in om een reactie te plaatsen.
Waardering
Waardering is alleen beschikbaar voor leden.

Logt u a.u.b. in om te stemmen.of registreer om te stemmen.

Er zijn nog geen waarderingen gegeven.
Contact Sagitta et Arcus:
A. Smit06-40211190
D. Brink06-14954075
sagittaetarcus@hotmail.com
Inloggen / Registreren
Gebruikersnaam

WachtwoordNog geen lid?

» Registreer «
Als geregistreerd lid kunt u reageren en alle extra functies gebruiken.

Wachtwoord vergeten?
Verzoek nieuw wachtwoord.
Shoutbox
U moet ingelogd zijn om een bericht te plaatsen.

14 juni 2018, 11:38
Er worden vrijwilligers gezocht voor het onderhoud van de 3d baan. Dit ter voorkoming dat het steeds weer dezelfde mensen zijn die dit onderhoud al doen.

14 juni 2018, 11:33
Datum 2e masterclass training is vastgesteld op zaterdag 7 juli.

30 april 2018, 09:10
Datum 1e masterclass training vastgesteld op 26 mei.

26 april 2018, 21:53
Pit JŲcker (Dakota Bogensport) komt 4 masterclasses geven voor wedstrijdschutters
. Info bij Arnold of Don.

23 april 2018, 13:26
Er blijkt geen belangstelling voor binnen trainen op dinsdag- of woensdagmiddag. We houden het komende winter weer bij alleen zaterdagen. Maar eerst lekker lang outdoor! Smile