obey-robots.txt
Navigatie
» Start S et A
» Sagitta et Arcus
» Handboog Forum
» AVG & privacy
» Start-Plaats: Boog Schieten
» Fotogalerij
» Weblinks
» Downloads
» Artikelen
» Nieuws CategorieŽn
» Email adressen
» Event Calendar
» 3DRondes
» Contact
» Zoeken
Gebruikers Online
» Gasten online: 1

» Leden online: 0

» Totaal aantal leden: 106
» Nieuwste lid: ddejong
Laatst geziene leden
» Janique17:35:27
BoogSchieten Start Pages
Ad-Vertise.nl hoe werkt het? Registreer, selecteer "Advertenties Nederland" en maak een eigen tekst advertentie. Kies een ad formaat, pas de kleuren aan en plaats html code op je eigen website. Nu worden jouw advertenties vertoont op alle deelnemende websites die ůůk voor Advertenties Nederland hebben gekozen. Bekijk advertentie formaten.
Sponsoren
Archery Centre
Explano
Wessels Reclame
V-Archery
Dakota Bogensport
Niekolaas_aanhangers
Van den Berg wint ZILVER tijdens testevent Rio
HandboogSportSjef van den Berg heeft tijdens het Olympisch Test Event in het Sambódromo te Rio de Janeiro ZILVER gewonnen in het individuele toernooi.
Op de laatste toernooidag versloeg hij in de weg naar de finale DUENAS (CAN) 6-4, NESPOLI (ITA) 6-0 en TALUKDAR (IND) 6-4. In de finale was zijn tegenstander de nummer 1 uit de ranglijst en regerend wereldkampioen, de Korean KIM Woojin. De finale ging de volledige lengte met een vijfsetter. De sterke Koreaan miste in de wedstrijd slechts 4 maal de 10. De jonge Nederlander miste net iets vaker het midden en miste het goud met 3-7 in setpunten.
"Ik ben niet teleurgesteld na mijn verlies, maar ik voel alsof ik weer zilver heb gewonnen!", zei Sjef tegen World Archery, refererend aan zijn zilveren medaille tijdens de eerste Europese Spelen in Baku.
"Deze mogelijkheid om in contact te komen met de Braziliaanse cultuur en te alvast wennen aan het klimaat hier zijn belangrijke ervaringen die zullen helpen met de voorbereiding voor Rio volgend jaar."
BRONS voor het heren recurveteam
Het heren recurveteam heeft in het beroemde Sambódromo  te Rio de Janeiro BRONS gewonnen tijdens het Olympisch Test Event.
Rick van der Ven, Sjef van den Berg en Jan van Tongeren (met 16 jaar de jongst deelnemende sporter tijdens het Olympische Test Event) versloegen op weg naar de halve finale Rusland en India.
In de halve finale was China te sterk, echter in de bronzen finale versloeg het team Chinese Taipei met 5-3 in setpunten âĪ


Bron: NHB
» Samick op 23 sep 2015, 12:05
Nieuwe cursus NHB; Instinctief Schieten
HandboogSportInstinctief schieten neemt een steeds grotere vlucht. Meer en meer mensen vinden hun ontspanning en plezier in deze manier van schieten. Echter het aantal deskundige trainers met specifieke kennis van instinctief schieten loopt nog niet parallel met het aantal personen dat op deze manier schiet.
In samenwerking met Tonny Wesselink en Vincent de Bot organiseert de NHB derhalve een interne module instinctief schieten voor handboogschutters. Zowel Tonny als Vincent hebben hun opleiding tot traditioneel/instinctief trainer en docent gevolgd bij Henry Bodnik in Duitsland. Henry Bodnik is een grootheid wat betreft instinctief schieten en auteur van diverse boeken en Dvd’s over dit onderwerp. Sjan van Dijck is toegevoegd aan het docententeam vanwege haar enorme kennis, langdurige ervaring, en zeer aansprekende prestaties met de barebow.Deze cursus is bedoeld voor iedereen die meer wilt weten over instinctief schieten en zal bestaan uit een tweetal cursus dagen op:  zaterdag 7 november 2015 en zaterdag 12 december 2015.Voor meer informatie en inschrijven zie NHB Academie


Bron: NHB
» Samick op 17 sep 2015, 16:05
Rick van der Ven wint BRONS in Medellin
HandboogSportRick van der Ven heeft tijdens de 4e World Cup van het seizoen BRONS gewonnnen in het individuele toernooi
Volledig Nederlandse medaillestrijd
In de bronzen finale was teamgenoot Mitch Dielemans de tegenstander van de Ossenaar. Op voorhand was Van der Ven de favoriet. Hij kwam als 4e uit de voorronde, waar Mitch een 42e plaats noteerde. Mitch had echter wel het momentum aan zijn zijde nadat hij met Valladont (FRA), Dalmeida (BRA) en LEE (KOR) enkele favorieten had uitgeschakeld.
In de bronzen finale maakte Rick zijn favorietenrol volledig waar. Met afsluitende sets van tweemaal 29 punten had Rick aan 3 sets voldoende om zich te verzekeren van het Brons.


Bron: NHB
» Samick op 13 sep 2015, 12:05
Contact Sagitta et Arcus:
A. Smit06-40211190
D. Brink06-14954075
sagittaetarcus@hotmail.com
Inloggen / Registreren
Gebruikersnaam

WachtwoordNog geen lid?

» Registreer «
Als geregistreerd lid kunt u reageren en alle extra functies gebruiken.

Wachtwoord vergeten?
Verzoek nieuw wachtwoord.
Shoutbox
U moet ingelogd zijn om een bericht te plaatsen.

14 juni 2018, 11:38
Er worden vrijwilligers gezocht voor het onderhoud van de 3d baan. Dit ter voorkoming dat het steeds weer dezelfde mensen zijn die dit onderhoud al doen.

14 juni 2018, 11:33
Datum 2e masterclass training is vastgesteld op zaterdag 7 juli.

30 april 2018, 09:10
Datum 1e masterclass training vastgesteld op 26 mei.

26 april 2018, 21:53
Pit JŲcker (Dakota Bogensport) komt 4 masterclasses geven voor wedstrijdschutters
. Info bij Arnold of Don.

23 april 2018, 13:26
Er blijkt geen belangstelling voor binnen trainen op dinsdag- of woensdagmiddag. We houden het komende winter weer bij alleen zaterdagen. Maar eerst lekker lang outdoor! Smile