obey-robots.txt
Onderwerp bekijken
Algemeen onderdeel, post hier als geen overeenkomend categorie te vinden is.
 Onderwerp afdrukken
Wedstrijden vereniging
Samick
Iedere laatste zaterdag in de maand is er wedstrijd schieten. Scores worden bijgehouden door Frits en tijdens de jaarlijkse ledenvergadering worden de winnaars bekent gemaakt.

Tijdens de winterperiode wordt er 6x een wedstrijd gehouden.
Tijdens de zomerperiode wordt er 6x een wedstrijd gehouden.

Uit beide periodes tellen de beste 3 rondes.

Recurve, compound en barebow kunnen deelnemen aan de wedstrijden in hun eigen categorie.

We starten het wedstrijd seizoen op de laatste zaterdag in april!

P.s. hebben jullie aanvullingen of verbeteringen dan graag toevoegen.
Longbow archer
 
Don
Voor iedereen was het een feestelijke dag, want we verhuisden de doelpakken enzovoorts naar de buitenbaan. Maar net daarvoor werd de laatste aflevering in de jaarcompetitie verschoten tussen drie recurveschutters (we misten Wim) en door Frits met zijn compound.

Frits zette een seizoensrecord neer van 266 en bracht daarmee zijn jaartotaal op 1802, dat is 120 punten beter dan vorig jaar. Dat hij de titel van clubkampioen in de compoundklasse zou winnen, was allang bekend bij gebrek aan tegenstanders, maar hij heeft zichzelf ruimschoots verbeterd.

Bij de recurveschutters waren de prestaties gemengd. Anton, net terug van vakantie, moest nog in zijn ritme komen; over zijn score van de dag moesten we het maar niet hebben. René had een off-day en ook zijn score van de dag hoefde niet meegeteld te worden voor het jaartotaal van de beste drie binnen. Daarentegen had ondergetekende een goede dag, die--het is voor de zekerheid op de rekenmachine nageteld!--uitmondde in een seizoens- en persoonlijk record van 247. Door het wegstrepen van een veel slechtere prestatie telde dit fors door in het jaartotaal--tot zijn eigen verbazing zo fors, dat het voor hem een feestelijke dag werd: hij schoot Wim voorbij en snoepte zelfs René de eerste plaats af! Niet meer dan 3 punten verschil (1518 om 1515) over 198 meetellende pijlen... Wim en Anton werden respectievelijk derde en vierde.

Hadden we voor de barebowschutters een binnencompetitie gehad, dan waren bij de heren Ben en Jan V de strijders geweest en had Ben met 713 om 605 ruim gewonnen. Anne (de enige dame met drie maandscores in deze binnencompetitie) zou bij de jongeren gewonnen hebben van Wouter en Job.

De totaalscores bij recurves en barebows zijn lager dan wat in het seizoen 2009-2010 bereikt werd. Volgend jaar beter, of nie' dan? Cool
Don voegde bij, bestand:
clubcompetitie10-11-totaal.pdf [31.37KB / 552 Downloads]



Lefties shoot right!
 
Samick
Hoe waren de regels ook al weer? Komende zaterdag kom ik wel maar moet eerder weg en heb niet voldoende tijd om een wedstrijd te schieten. De zaterdag daarop mag dat toch ingehaald worden?

Don gefeliciteerd met de 300 punten.
Longbow archer
 
Don
Regel was: kan tot een week erna, dus woensdag 1-6 en zaterdag 4-6 zijn ook nog mogelijk.
Succes!


Lefties shoot right!
 
Don
Net voordat de doelpakken enzovoorts werden opgeladen om ze van de sporthal naar de buitenbaan te brengen, schoten Wim en Don in de laatste kans om hun scores voor de jaarcompetitie 2011-2012 bij de recurveschutters te verbeteren. Vanaf eind april begint de volgende editie!

En hielp het? Voor Wim scheelde het twee punten. Hij bracht zijn score voor de beste drie wedstrijdjes van de binnencompetitie op 536 en daarmee kwam zijn totaal op 1255, helaas een stuk onder zijn score van een jaar eerder. Don schoot met 248 van de 300 een persoonlijk record en kon zo een veel slechtere score wegstrepen--voor hem hielp het dus nog meer. Zijn totaal voor de binnencompetitie kwam op 720 en voor het gehele jaar op 1625, ruim 100 punten beter dan in het jaar ervoor.

In de eindstand voor de recurveschutters staat Don op de eerste plaats, gevolgd door René (die helaas vandaag verhinderd was) en Wim.

Bij de compoundschutters was zoals al jaren gebruikelijk alleen Frits actief. Zijn totaalscore van 1772 is 30 punten lager dan wat hij een jaar eerder schoot, al ging het hem in de zaal beter af dan in 2010-2011.

Het totale overzicht van de scores van het afgelopen jaar is bijgevoegd, zoals elke maand. (Met dank aan Wim voor de automatisering van het rekenblad!)

Over enige tijd zullen de eerdere breichten met de maandelijkse tussenstanden worden verwijderd, maar dit totaaloverzicht gaat natuurlijk de annalen van de clubhistorie sieren (ahem! Wink)
Don voegde bij, bestand:
clubcompetitie11-12-totaal.pdf [30.02KB / 389 Downloads]



Lefties shoot right!
 
Spring naar forum:
Nieuw onderwerp Antwoorden
Gebruik BBcode of HTML om naar; 'Wedstrijden vereniging', te verwijzen!
BBcode:
HTML: