obey-robots.txt
Onderwerp bekijken
Algemeen onderdeel, post hier als geen overeenkomend categorie te vinden is.
 Onderwerp afdrukken
Zomercompetities 2013
Don
Jawel, 'competities' met een -s erachter, want we hebben er twee! We hebben er een 3D-competitie bij, naast de traditionele competitie doelschieten. Smile

De eerste aflevering van de 3D-competitie, eind april, trok meteen al aardig wat deelnemers, in twee klassen: BHR en LB. Zes schutters begonnen met de 'gewone' blanke recurves (BHR). Jos nam meteen een flinke voorsprong van 54 punten op nummer twee, maar die nummer twee is een opvallende nieuwkomer, jeugdlid Michiel. Dat is een geweldig begin! Grin

Twee schutters begonnen met de longbow-competitie. Arnold ging van start met de hoogste score.

Een week later schoten nog maar twee recurveschutters hun competitie, gefrustreerd door mankerende vorm en kleine (60cm) blazoenen. Sad Volgende maand beter... Het gaat immers om de beste drie scores.

Voor de precieze scores: zie het bijgevoegde overzicht.
Don voegde bij, bestand:
zomercompetitie13-april.pdf [26.67KB / 413 Downloads]



Lefties shoot right!
 
Don
Eind mei ging het hele 3D-team dat vorige maand met de competitie begonnen was, er weer op uit door het bos. Dat het niet alleen spannend maar ook gezellig was, hoorden we zelfs op de baan, toen met veel 'aah' en 'oeh' gereageerd werd op de missers bij een geniepig opgestelde gans Pfft. Jos behaalde weer de beste score en lijkt dus duidelijk de leider in het klassement te worden. Michiel handhaaft zich als enige jongere mooi tussen alle ervaren mannen! Grin

Bij de recurveschutters was nog niet veel spannends te melden. Wim is nog steeds geblesseerd en ook René zat om medische redenen 'op de tribune' Sad (ze waren er beiden inderdaad bij--fijn!). Gert zette zijn eerste score neer en Don had een betere score dan de vorige maand. Cool

Een week later Kon René alsnog een nette score bijboeken. Smile De bijlage met de cijfertjes is geüpdatet.
Don voegde bij, bestand:
clubcompetitie13-14-mei2.pdf [27.04KB / 439 Downloads]

Gewijzigd door Don op 02 juni 2013, 07:49


Lefties shoot right!
 
Don
Even de scores van juni en juli bijwerken. Oorzaak van de vertraging: vakantie van uw correspondent. En nog een oorzaak: vakanties van anderen, waardoor er nog tot in augustus scores bij kwamen.

Nu bijgewerkt met de 3D-competitie, waar vooral opvalt da de ronde in mei blijkbaar erg moeilijk was, want als we net als bij het doelschieten alleen de beste drie tellen, valt opeens de score van die maand voor de meeste deelnemers eruit. Verder valt op hoe ver Jos op de anderen voor staat. Gaat iemand hem nog inhalen?
Don voegde bij, bestand:
clubcompetitie13-14-juli3.pdf [30.25KB / 415 Downloads]

Gewijzigd door Don op 03 augustus 2013, 17:50


Lefties shoot right!
 
Don
Bij stukjes en beetjes komen de scores voor augustus binnen. De 3D-schutters doen het netjes allemaal tegelijk--met z'n achten op zaterdag, en met z'n elven in totaal inmiddels. Dat is veel. Smile Jos was ontevreden (met een knipoog) omdat hij niet de beste was. Toch blijft hij de competitie ruim aanvoeren. Jeugddeelnemer Michiel kon met zijn augustusscore van 142 een slechtere maand wegstrepen en hij handhaaft zich mooi tussen de ervaren schutters.

De stukjes en beetjes slaan op de recurveschutters. René en Don schoten al even eerder en konden beiden een mindere maand wegstrepen, net als Michiel.

Het blad met de scores gaat hierbij, en hangt ook op het prikbord in het clubhuis. Dat clubhuis is trouwens mooi geworden, hè, met de nieuwe betimmering?
Don voegde bij, bestand:
clubcompetitie13-14-juli.pdf [31.22KB / 362 Downloads]



Lefties shoot right!
 
Don
Vervolg van de augustus-scores: Gerd schoot wat later dan de anderen ook nog zijn 36 pijlen. Het werd niet zijn topprestatie, want die bewaarde hij voor een trainingssessie op 7 september, waarbij hij ondanks de kleine blazoenen op 30m bijna de 300-grens haalde! Dat zou de beste seizoensprestatie geweest zijn!
Toch was zijn 'officiële' ronde goed genoeg om een eerdere score te kunnen wegstrepen, zodat hij de afstand tot Don met 20 punten verkleinde.

Overigens: afgelopen week is besloten dat we de hele maand oktober nog de buitenbaan blijven gebruiken. Er komt dus een extra kans voor de buitencompetitie tegen eind oktober, en eentje minder voor de binnencompetitie.
Don voegde bij, bestand:
clubcompetitie13-14-aug2.pdf [31.04KB / 321 Downloads]



Lefties shoot right!
 
Spring naar forum:
Nieuw onderwerp Antwoorden
Gebruik BBcode of HTML om naar; 'Zomercompetities 2013', te verwijzen!
BBcode:
HTML:
Vergelijkbare onderwerpen
Onderwerp Forum         Laatste bericht
Wintercompetitie 2013-2014 Afdeling mannen : 5 24 mrt 2014
Clubcompetitie 2013/14. Nieuwe opzet! Algemeen : 1 24 apr 2013